Новина детально
09 грудня 2019 р.

Гравчиня жіночої збірної України з регбі-7 прикрасила літак відомої міжнародної авіакомпанії

Гравчиня національної жіночої збірної України з регбі-7 Наталія Мазур стала обличчям однієї з найбільших світових авіакомпаній «Fly Emirates».

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив радник прем'єр-міністра України Юрій Голик.

«Перед туром Світової серії з регбі-7 в Дубаї, а це вже 50 років розвитку цього виду спорту в країні, на літаках однієї з кращих авіакомпаній світу «Fly Emirates» з'явилася фотографія гравчині національної жіночої збірної України з регбі-7 Наталії Мазур.

Ця робота стала результатами проекту президента Федерації регбі Дніпропетровської області Дениса Давидова та власника Lustre Art  Ігоря Дехі».

Денис Давидов (президент Федерації регбі Дніпропетровської області):

«У Дніпрі в 2018 році проходив жіночий чемпіонат Європи з регбі-7, в якому брала участь і збірна України, посівши друге місце. Ми прийняли рішення з Ігорем Дехою, що в країні спорту не вистачає краси і фотографій. Вибрали двох дівчат і я оплатив фотосесію. Ми не планували потрапити на літак. Але наш досвід роботи на результат створив прекрасні фотографії. І ось зараз плід цієї роботи, красується на літаку Fly Emirates! Своїм спільним проектом ми хотіли довести Україні і Світу, що ми можемо бути найкращими!»

 
21 червня 2024 г.
Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!

Відео галерея до новини «Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!».

30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

 
Чемпіонат України з регбі-7 серед чоловічих команд Суперліги відвідали Незламні! (ФОТО)