Новина детально
23 жовтня 2017 р.

Кубок Федерації – сезон завершено!

22 жовтня у Хмельницькому пройшов фінальний матч Кубку Федерації, який завершував регбійний сезон у місті. У двобої зійшлись дві хмельницькі команди – «Поділля» та «Хмельницький».

Холодна жовтнева погода та не зовсім задовільний стан поля не знизили запалу поєдинку. Матч виявився непростим та напруженим, багатим на емоції та зіткнення. Незважаючи на завершення сезону та певну втому від нього, команди билися до кінця, не бажаючи поступатися одна одній. Емоції били через край, кожною хвилиною матч підтверджував, що регбі – справжній чоловічий спорт.

Врешті-решт, перемогу з рахунком 33:26 здобув регбійний клуб «Хмельницький». Новоспеченим володарям Кубку Федерації вдалося більш організовано та злагоджено діяти у поєдинку, і в результаті вирвати перемогу з різницею в одну спробу.

Отже, сезон завершено. Він був непростим, і тим не менш, найбільш вдалим для хмельницького регбі. Він довів, що регбі – це дійсно наша гра!

rugbykm.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського