Новость подробно
13 января 2020 г.

Петро Адамик: «Сподіваюсь, стадіон «Юність» стане осередком суспільної активності для міста та львів’ян»

Президент Федерації регбі Львівщини та віцепрезидент Федерації регбі України Петро Адамик на своїй сторінці у Facebook поділився планами щодо реконструкції львівського стадіону «Юність» у 2020 році.

«На оновленому стадіоні «Юність» побільшає спортсменів. І мова йде не лише про регбістів.
Мушу зізнатись, з-посеред великої кількості важливих і потрібних громаді Львова об’єктів, які ремонтуватимуть і будуватимуть цього року за рахунок бюджету розвитку міста, який ми ухвалили, є один, про який я хочу сказати окремо.
Звичайно, ж мова йде про стадіон «Юність», який ми вже третій рік намагаємось привести до належного вигляду - для того, щоб приймати там спортивні команди європейського та світового рівня.
Але відтепер – не лише регбійні. В плани також внесено побудову сучасного тренувального комплексу для підготовки гандболістів.
Також серед планів - відновлення паркової зони, біля стадіону, щоб львів’яни мали ще одну локацію для прогулянок та відпочинку.
Сподіваюсь, таким чином стадіон «Юність» стане не просто звичайним спортивним об’єктом, а осередком суспільної активності для міста та львів’ян.

Завдяки злагодженій позиції колег, вдалось передбачити кошти в сумі 23 млн гривень на реконструкцію стадіону в 2020 році. Тож усі заплановані роботи і поточного року відбудуться вчасно і відповідно до графіку.

Дякую усім колегам за розуміння та підтримку цього, хочу підкреслити, нашого спільного проекту! Окрема подяка – голові Федерації гандболу Львівщини Роману Федишину за допомогу в реалізації проекту».

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области