Новость подробно
19 октября 2019 г.

РК «Поділля» (Хмельницький) зіграв з регбійною збірною України (ФОТО і ВІДЕО)

Запам’ятається дійство для Олега Плахотнюка, який сьогодні завершив кар’єру. Регбі поки рідко збирає аншлаги у Хмельницькому. Та все ж поціновувачів цієї гри в місті чимало. Багато таких сьогодні, 19 жовтня, зібралися на стадіоні «Поділля». Тут святкували 35-річчя із часу зародження регбі у Хмельницькій області. Головна подія святкування - матч з регбі-15 між РК «Поділля» (Хмельницький) та збірною України. Перші - бронзові призери Суперліги, другі - команда кращих українських гравців. До складу збірників ввійшли і хмельничани. Все це сприяло тому, що глядачі побачили класну гру.

Першу половину гри краще провели хмельничани. А от в другій збірники додали обертів й змогли вийти вперед. «Поділля» лише наприкінці гри змогло знову захопити ініціативу. До перемоги не вистачило зовсім трішки - 32:31 на користь збірників.

Дехто із гравців встиг пограти в складі обох команд в цьому матчі. Серед них - Олег Плахотнюк. Колишній президент Федерації регбі Хмельницької області вирішив завершити свою активну ігрову кар’єру. Далі він вже не буде виступати за РК «Поділля». Ймовірно, що остаточно регбі не закине і буде грати за ветеранські команди. До слова, футболку збірної України сьогодні він одягнув вперше.

По завершенню матчу гравці «Поділля» отримали нагороди за третє місце в Суперлізі. Відзначили також і тих, хто причетний до становлення та розвитку регбі у Хмельницькій області.

vsim.ua

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области