Новость подробно
24 июля 2022 г.

Тетяна Тарасюк зіграла у регбі вперше за дев’ять місяців та отримала індивідуальну нагороду

Регбістка жіночої збірної Одеси та збірної України з регбі-7 Тетяна Тарасюк, як ми вже писали, у якості судді вдало відпрацювала на кількох турнірах, які відбулися у Польщі та Німеччині.

Але якщо жіночий чемпіонат Європи U-18 у дивізіоні «Трофі» вона провела виключно як арбітриня, то наступний турнір у Німеччині – ALPI 7’s – став для Тетяни вдалим не лише через роботу реферкою.

Справа у тому, що Тетяна Тарасюк зіграла у складі команди «Bruckburgberg», а на поле у якості гравчині вона не виходила протягом майже дев’яти місяців – із жовтня 2021 року.

Як зізналася одеситка Rugby.od.ua, після чемпіонату Європи у Польщі їй дуже захотілося пограти в улюблену гру, тому вона, так би мовити, «напросилася» до одного з колективів.

Тетяна, звичайно, була дещо збентеженою, переживала, що після такої перерви буде певний бар’єр, але на полі все виходило добре. Наша землячка не лише швидко адаптувалася до нових партнерок, а й отримала приз найкориснішої гравчині команди. Хоча не лише приз, а й… сонячний удар.

– Насправді, всі були у шоці, бо я одразу після гри хапала свисток чи прапорець і брала участь у наступному матчі вже у якості реферки, – зізналася Тетяна. – Мабуть, перестаралася, перегрілася на сонечці, бо потім було дуже погано! (посміхається)

Втім, як то кажуть, добре те, що добре закінчується. Вітаємо одеситку з поверненням на поле та зичимо їй успіхів як у суддівстві, так і у подальшій ігровій кар’єрі.

rugby.od.ua

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области