Новость подробно
29 июля 2022 г.

Вадим Гутцайт: «Цього року українські спортсмени вже вибороли 1187 медалей»

Українські спортсмени цього року вже вибороли на офіційних міжнародних змаганнях з олімпійських, неолімпійських видів спорту і видів спорту осіб з інвалідністю 1187 нагород, з яких 500 золотих, 331 срібну та 356 бронзових медалей.

Про це заявив Міністр молоді та спорту України в ефірі телеканалу FREEДОМ.

Вадим Гутцайт привітав українських спортсменів з блискучим виступом на Всесвітніх іграх в США, за підсумком яких наша країна посіла третє місце, здобувши рекордні 45 медалей. 

Міністр також відзначив високі результати на першостях з легкої атлетики, підводного спорту, фехтування та з інших видів спорту.

«Я хочу подякувати всім нашим спортсменам, які повністю віддаються тренуванням і показують такі результати, тренерам, усім фахівцям, зусиллями яких ми виборюємо нагороди. Але все це було б неможливим без Збройних сил України, які боронять нашу землю та роблять можливими наші перемоги на спортивному фронті», — сказав Вадим Гутцайт.

Він також подякував спортсменам за численні пресконференції та акції на підтримку України, які вони проводять в рамках міжнародних змагань: «Вони не просто змагаються і перемагають, але й розповідають усьому світу про те, що відбувається в нашій країні. Ми бачили, як це було на Всесвітніх іграх, коли Україна буквально сколихнула весь світ — на всіх змаганнях наш прапор був на трибунах. Це для нас дуже важливо», — додав Міністр.

mms.gov.ua

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области