Новость подробно
14 мая 2023 г.

ФРУ висловлює подяку громаді Тернополя за якісно проведену підготовчу роботу з організації ЧУ з регбі-7 серед юніорів 2005-2006 рр.н.

Ще два дні тому юні регбісти України збирались на змагання до м. Тернополя, де сьогодні, 14 травня 2023 року, було заплановано проведення 2-го заключного туру чемпіонату України 2023 року з регбі-7 серед юніорів 2005-2006 років народження. Змагання визначають не тільки команду чемпіона та команди призерів, а й надають можливість молодим спортсменам проявити себе в час, коли формується юніорська збірна команда України для виступу на чемпіонаті Європи.

На жаль, російські ворожі сили завадили проведенню цього свята в Тернополі, здійснивши напередодні чергову ракетну атаку на мирну українську землю, внаслідок чого пошкоджено інфраструктуру Тернопільщини. Змагання були в терміновому порядку перенесені до м. Львова.

В м. Тернополі було проведено велику підготовчу роботу з організації змагань і Федерація регбі України вдячна голові Федерації регбі Тернопільщини Степану Барні, директору Федерації та меценату Юрію Андрунику, голові громадської організації "Регбійний клуб "Терен" Володимиру Крутовському.

Особливо Федерація регбі України вдячна ректору Західноукраїнського Національного університету професору Крисоватому Андрію Ігоровичу за люб`язно надану можливість проводити змагання чемпіонату на стадіоні університету.

Регбісти України переконані, що прийде час і вони зберуться в Тернополі і гратимуть в регбі на гостинній Тернопільській землі.

Віримо в Україну та її щасливе майбутнє!

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области