Новость подробно
18 августа 2022 г.

Офіційна церемонія вручення вчителям фізкультури відзнаки Національного реєстру рекордів

Разом ми здатні на неймовірне!

У цьому ми абсолютно точно переконались, втіливши навесні разом із вами, любі вчителі, у життя проєкт “Рухайся більше”, організований Junior, Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) UNICEF Ukraine за підтримки Міністерство освіти і науки України

Проєкт стартував через місяць після початку повномасштабної війни для того, щоб покращити фізичний та психологічний стан дітей завдяки фізичній активності. Це була першочергова і єдина задача. Тоді ми навіть не уявляли, що спільними зусиллями нам вдасться реалізувати масштабний процес онлайн-навчання та встановити рекорд.

Тільки уявіть — всього за 2 місяці нам вдалось об'єднати 125 вчителів фізкультури з 21 регіона України для проведення 959 онлайн-уроків для українських школярів, які перебували у різних куточках країни, на тимчасово окупованих територіях та за кордоном.

Це були наймасовіші в історії освіти онлайн-уроки, які встановили рекорд, зафіксований Національним реєстром рекордів України під назвою «Найбільша кількість вчителів, які провели масові онлайн уроки фізичної культури».

Вже цієї п'ятниці, 19 серпня, о 13.00 відбудеться офіційна церемонія вручення вчителям фізкультури відзнаки Національного реєстру рекордів. Учасниками заходу стануть голова представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Мурат Шахін, голова ГО “Джуніор” Олександр Педан, Міністр МОН Сергій Шкарлет, представник Національного реєстру рекордів України Віталій Зорін, а також вчителі фізичної культури, які брали участь в проєкті.

За онлайн-трансляцією церемонії можна буде слідкувати на YouTube-каналі Junior.

Junior

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области