Новость подробно
27 февраля 2022 г.

Міжнародний Олімпійський Комітет (МОК) рішуче засуджує порушення російським урядом Олімпійського перемирꞌя

Міжнародний Олімпійський Комітет (МОК) рішуче засуджує порушення російським урядом Олімпійського перемир'я. Відповідна резолюція ООН була прийнята Генеральною Асамблеєю ООН 2 грудня 2021 року консенсусом усіх 193 держав-членів ООН. Олімпійське перемир’я розпочалося за сім днів до початку Олімпійських ігор, 4 лютого 2022 року, і закінчується через сім днів після закриття Паралімпійських ігор.

Сьогодні президент МОК Томас Бах повторює свій заклик до миру, який він висловив у своїх промовах на церемонії відкриття та церемонії закриття Олімпійських ігор.

На церемонії відкриття він закликав політичну владу: «Дотримуйтесь своєї прихильності цьому Олімпійському перемир’ю. Дайте миру шанс».

На церемонії закриття він попросив політичних лідерів «надихнутися» «прикладом солідарності та миру», який подають олімпійські спортсмени.

Після останніх подій МОК глибоко стурбований безпекою Олімпійського співтовариства в Україні. Він створив робочу групу для уважного спостереження за ситуацією та координації можливої гуманітарної допомоги членам Олімпійського співтовариства в Україні.

noc-ukr.org

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области