Новость подробно
01 декабря 2022 г.

Ольга Суркова: Моя першочергова мета - гідно представити українських рефері на матчах інтернаціональної ліги

Голова комітету жіночого регбі ФРУ, арбітриня - Ольга Суркова знаходиться у команді офіційних матч менеджерів та рефері і є представником України на Dubai Rugby Sevens.

Це один з найпопулярніших спортивних заходів у світі. Змагання найкращих чоловічих та жіночих збірних з регбі. У цьому видовищному турнірі беруть участь регбісти Нової Зеландії, Кенії, Південної Африки та інших країн. Чемпіонат об’єднує світове регбі та інтернаціональний рівень, а це 231 команда!

"Моя першочергова мета - гідно представити українських рефері на матчах інтернаціональної ліги, щоб у майбутньому рефері з України мали змогу успішно працювати на таких матчах. Відвідуючи такі заходи, я знайомлюсь з представниками з усього світу і мій досвід в суддівстві зараз допомагає, тому що я можу розвиватися в інших напрямках. І це прекрасно, бо ж необхідно розвиватися для майбутнього, показуючи своїм прикладом, що в регбі немає нічого неможливого.

Я відкриваю зелений коридор для українських суддів, представляючи український регбі на Dubai Rugby Sevens", - каже Ольга Суркова.

Пишаємося та бажаємо успіхів!

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
21 июня 2024 г.
Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!

Видео галерея к новости «Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!».

30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

 
Чемпіонат України з регбі-7 серед чоловічих команд Суперліги відвідали Незламні! (ФОТО)
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области