Новость подробно
18 мая 2022 г.

Календар європейської серії з регбі-7 на 2022 рік

Європейська федерація регбі затвердила календар європейської серії чоловічих та жіночих змагань з регбі-7 2022 року, які проходитимуть по всій Європі в червні та липні, які увінчають чемпіонів Європи 2022 року в шести дивізіонах серед чоловіків, жінок та U18.

Команди Championship Series змагатимуться за трофей в два етапи, які розпочнуться 25 червня в Лісабоні для чоловіків і жінок.

Через російське вторгнення, цього сезону Україна офіційно не буде брати участь своїми національними чоловічою та жіночою збірними командами. Місця, які залишили РФ (відсторонено) та Україна, були запропоновані наступним найкращим командам у дивізіоні «Trophy».

Цьогоріч Українське регбі буде представлено юніорськими збірними на ЧЄ з регбі-7 серед хлопців та дівчат віком до 18 років дивізіону «Championship».

Турнір серед хлопців пройде 9-10 липня в Польщі. Учасники: Франція, Іспанія, Бельгія, Чехія, Німеччина, Польща, Литва, Ірландія, Португалія, Ізраїль, Румунія, Україна.

Змагання серед дівчат – 23-24 липня в Чехії. Учасники: Франція, Англія, Шотландія, Ірландія, Чехія, Іспанія, Португалія, Бельгія, Україна.

Загалом у сезоні 2022 року 42 різні федерації боротимуться в 15 турнірах на різних рівнях змагань серед старших та U18.

www.rugbyeurope.eu

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области