Новость подробно
18 июня 2022 г.

КОМАНДИ ОДЕСЬКИХ РЕГБІЙНИХ ШКІЛ ПРОВЕЛИ ДОВГООЧІКУВАНІ ТРЕНУВАЛЬНІ МАТЧІ

Сьогодні на одеському стадіоні «Академія Спорту» відбулася довгоочікувана для юних регбістів подія – вони вперше за часи повномасштабної війни в Україні отримали можливість зіграти тренувальні матчі проти своїх друзів-суперників з одеських шкіл «Анатра», ОДЮСШ та «Лідерс».

Команди трьох вікових категорій (U-12, U-15, U-17) провели загалом вісім спарингів. Старші та середні грали в регбі-7, молодші – згідно зі своїм Регламентом поперек поля.

Матчі були дуже корисними для тренерів команд, оскільки у них тепер є багато інформації щодо готовності тих чи інших гравців до ігор.

Ясна річ, усі команди тимчасово втратили велику кількість регбістів, які знаходяться поза Одесою чи поза Україною, хтось з юних вихованців одеських шкіл активно підтримував фізичну форму до поновлення тренувального процесу, а хтось байдикував. Втім, все це зрозуміло та логічно, тому результати матчів ніхто не фіксував. Важливо те, що цей день тренувальних ігор хоча б на кілька годин повернув усіх у мирні часи, діти та юнакі награлися, додаткову практику отримали судді, яким її так не вистачало за ці майже чотири місяці.

rugby.od.ua

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области