Новость подробно
24 мая 2022 г.

АНДРІЙ ЯСКІН: «ВИРІШИЛИ НЕ ВІДХОДИТИ ВІД ТРАДИЦІЙ, ПРОВОДЯЧИ МАТЧ ПАМꞌЯТІ ЛЕОНІДА ШЕЛЕСТОВИЧА»

Капітан одеської ветеранської команди «Одеське регбійне братство» Андрій Яскін відіграв матч пам'яті Леоніда Шелестовича «від дзвінка до дзвінка», а це – два короткі тайми та навіть екстра-тайм, після чого дав невеликий коментар Rugby.od.ua:

– На жаль, як і у 2020 році, коли на світ обрушилася пандемія коронавірусу, ми знову змушені були пропустити ветеранський турнір «Одеська хвиля. Пам'яті Михалича». Але, як ви знаєте, до цього, протягом п'ятнадцяти років, і минулого травня ми проводили наш захід на стадіоні «Академія Спорту» – зустріч справжніх друзів з усієї України та інших країн Європи.

Нині, через війну, такої можливості немає, але ми вирішили не відходити від традицій, зібратися нашою одеською командою та вшанувати пам'ять Леоніда Михайловича Шелестовича. Крім того, приїхали кілька хлопців із Києва. Як ви бачили, все вийшло: ми відіграли чудовий матч, перемогла дружба, після чого всі разом поспілкувалися вже у межах «третього тайму».

Вірю, що незабаром закінчиться війна і ми зможемо з ветеранами не лише відсвяткувати свої перемоги на полі, а й День Перемоги України над орками.

rugby.od.ua

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области