Новина детально
12 грудня 2022 р.

ВІТАЛІЮ ПЕЛЕХУ – 81 рік!

Сьогодні, 12 грудня, святкує свій День народження випускник теплоенергетичного факультету Київського політехнічного інституту, один із засновників регбі в Україні Віталій Федорович ПЕЛЕХ.

Восени 1962 року він та студенти-ентузіасти КПІ створили команду «Політехнік» і стали родоначальниками нового виду спорту в нашій державі.

І вже влітку 1963 року Віталій ПЕЛЕХ у складі «Політехніка» брав участь у перших для українських команд офіційних всесоюзних змаганнях - Чемпіонаті СРСР серед студентів/ЦР «БУРЕВІСНИК»/.  У 1964 році, Віталій ПЕЛЕХ у складі збірної команди м. Києва став переможцем першого всеукраїнського турніру з регбі, який відбувся у м. Дніпропетровськ.

Федерація регбі України щиро вітає Віталія Федоровича з Днем народження та бажає міцного здоров’я, оптимізму, довгих щасливих років життя і мирного неба над головою.

Дякуємо вам за великий особистий внесок у розвиток регбі в нашій державі!

 
21 червня 2024 г.
Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!

Відео галерея до новини «Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!».

30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

 
ВЕТЕРАНИ УКРАЇНСЬКОГО РЕГБІ ЗІГРАЛИ МАТЧ ПАМ’ЯТІ ЛЕОНІДА ШЕЛЕСТОВИЧА В ОДЕСІ