Новина детально
18 жовтня 2022 р.

НОК України звернувся до Асоціації національних олімпійських комітетів (ANOC)

Українська спортивна спільнота наполягає на дотриманні рекомендацій МОКу.

Минулого четверга 13 жовтня напередодні Генеральної асамблеї ANOC Національний олімпійський комітет України направив на адресу Асоціації національних олімпійських комітетів листа з проханням дотримуватися рекомендацій Виконавчого комітету Міжнародного олімпійського комітету про відсторонення російських та білоруських спортивних чиновників та спортсменів. 

Проти участі представників країн-агресорів у Генеральній асамблеї ANOC та за дотримання рекомендацій Виконкому МОК, підтримавши НОК України, зокрема висловились і НОКи Швеції, Данії, Фінляндії, Ісландії, Норвегії, Естонії, Чорногорії, Швейцарії, Чехії та Італії.

Ще раніше свою солідарність з Україною виявив Виконавчий комітет Європейських олімпійських комітетів, який також підтримав вересневе рішення Виконкому МОК продовжити рекомендації про відсторонення росіян і білорусів.

Генеральна асамблея ANOC пройде в Сеулі (Південна Корея) з 19 по 21 жовтня.

noc-ukr.org

 
21 червня 2024 г.
Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!

Відео галерея до новини «Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!».

30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

 
Збірна Харківської області – чемпіон України з регбі-7 2024 року серед чоловічих команд Суперліги!