Новина детально
10 липня 2022 р.

Вадим Гутцайт: «Росіяни вбили 100 українських спортсменів і тренерів»

Окрім загиблих, ще четверо поранені та 22 перебувають у полоні. Вони загинули на полі бою та від ворожих обстрілів. Чоловіки і жінки. Дорослі та діти. Всі вони Герої, кращі з найкращих наших людей.

Про це повідомив Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт.

«Сьогодні більше 3 тисяч спортсменів зі зброєю захищають Україну і всю Європу. Ціною життя і здоров’я вони виборюють мирне майбутнє всього континенту. На волонтерському фронті понад 1100 спортсменів і тренерів» — зазначив Міністр.

Вадим Гутцайт наголосив, що всі вони зараз мали би бути у спортивних залах, тренуватися і тренувати, готуватися до змагань. Ніхто з них не хотів цієї війни. Але ніхто з них не зумів залишитися осторонь.

«Для росії життя окупанта не вартує нічого. Для нас кожне життя — цілий всесвіт. Ми ніколи їм не пробачимо. Вічна Слава Героям України!», — додав Міністр.

mms.gov.ua

 
21 червня 2024 г.
Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!

Відео галерея до новини «Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!».

30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

 
Збірна Харківської області – чемпіон України з регбі-7 2024 року серед чоловічих команд Суперліги!