Новина детально
12 травня 2022 р.

МАТЧ ГЕРОЇВ У ФРАНЦІЇ: ПАРАД ЗІРОК І ВИКЛЮЧНИЙ ПРОЯВ СОЛІДАРНОСТІ НА ДОПОМОГУ УКРАЇНСЬКИМ ДІТЯМ

Цього вівторка, 10 травня, на стадіоні Groupama в Десіні відбувся 2-й поєдинок «Матчу героїв». Ця солідарна акція, яка транслювалася на каналі L'Equipe, зібрала дві культові команди для допомоги дітям в Україні.

Цей міфічний газон бачив безліч регбійних зірок. З цієї нагоди понад 22 000 глядачів зібралися, щоб відсвяткувати 20-ту річницю першого титулу чемпіона Франції - Olympique Lyonnais, підтримати мобілізацію солідарності майже 70 особистостей та захопитися грою Сонні Андерсоном, символічним капітаном OL і першим президентом Фонду, який відзначився єдиним голом в матчі, що не згасило ентузіазму та запалу стадіону.

Щедрість партнерів та мобілізація схвильованої публіки дозволили зібрати загальну суму 482 490 євро. Ці кошти будуть повністю передані UNICEF для фінансування його надзвичайних програм та допомоги дітям, які постраждали від війни в Україні, а також Фонду OL для підтримки його дій на благо дітей та боротьби з нерівністю.

Деталі – за посиланням:

https://www.ol.fr/fr-fr/contenus/articles/2022/05/10/...

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха