Новина детально
27 квітня 2022 р.

МАРИНА КИШМАР: «ЖІНОЧА ЗБІРНА ОДЕСИ ПРОДОВЖУЄ ТРЕНУВАТИСЯ НАВІТЬ ПІД ЧАС ВІЙНИ»

Тренер жіночої збірної Одеси Марина Кишмар у бесіді з Rugby.od.ua розповіла про те, як відбувається тренувальний процес у регбісток жіночої збірної Одеси.

– Ні для кого не секрет, що частина дівчаток виїхала за кордон. Ви вже писали про Дашу Яроцьку та Настю Кузьміну, які регулярно тренуються у складі команд в Польщі та Ізраїлі, інші наші регбістки, що знаходяться не в Україні – Лера Павленко та Марина Осипенко, активно тренуються в індивідуальному порядку, надсилають відеозаписи занять.

– А як в цей тяжкий період тренуються ті, хто лишився в Одесі?

- Вісім-дев'ять дівчат намагаються регулярно відвідувати тренування. Здебільшого працюємо у тренажерному залі. Якщо хтось не може приїхати до зали – я пишу план заняття. Це може бути силове тренування вдома або бігове на вулиці.

Незважаючи на те, що в країні війна, ворог завдає ракетних ударів по Одесі та області, дівчата працюють, ми намагаємося залишатися у формі. Я дуже пишаюся своєю командою, наші гравці – молодці, вони дуже відповідальні та цілеспрямовані. З нетерпінням чекаємо закінчення війни та можливості грати в улюблену гру.

Відео - за посиланням:

https://rugby.od.ua/news/marina-kishmar-zhenskaya-sbornaya-odessy-prodolzhaet-trenirovatsya-dazhe-vo-vremya-vojny/

 
21 червня 2024 г.
Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!

Відео галерея до новини «Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!».

30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

 
Збірна Харківської області – чемпіон України з регбі-7 2024 року серед чоловічих команд Суперліги!