Новина детально
19 березня 2022 р.

Польський банк Pekao SA українцям, які приїхали до Польщі після 24 лютого, відкриває мультивалютний рахунок Konto Przekorzystne

Польський банк Pekao SA українцям, які приїхали до Польщі після 24 лютого, відкриває мультивалютний рахунок Konto Przekorzystne.

До безкоштовних послуг входить обслуговування рахунку та картки, перекази до та з українських банків, конвертація при оплаті карткою. Можна вільно знімати та вносити готівку в касах банку, усіх банкоматах Польщі та за кордоном.

Пропозиція дійсна для повнолітніх громадян України до 30.06.2022 р.

Безкоштовне обслуговування триватиме 24 місяців з дня відкриття рахунку.

Крім того, Pekao SA запровадив обслуговування через гарячу телефонну лінію українською мовою, розробив український інтерфейс онлайн банкінгу Pekao24 та додатку PeoPay. 

«Гривню польські банки не приймають, проте валюту можна покласти у сумі до 15 000 євро без підтвердження доходу», — розповідає Ірина Кобильченко, експертка департаменту маркетингу, комунікацій та досліджень банку Pekao SA. За її словами більшість польських банків наразі пропонують схожі умови обслуговування для українських громадян.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»