Новина детально
12 жовтня 2021 р.

Гранти від Уряду Великої Британії

Урядова стипендіальна програма Сhevening в Україні. Місія Сhevening – підтримувати людей з лідерським потенціалом з різних країн світу, надаючи їм повне фінансування на освіту у Великій Британії (як правило, це однорічні магістерські програми, а також MBA). Стипендіальна програма Сhevening покриває витрати на навчання, проживання, транспорт і візу – і також пропонує різноманітні можливості для випускників (в Україні чівнерів вже близько 450, а у всьому світі – більше 50000!).

Не обмежується вік і спеціальності кандидатів, тож стипендіатами/ками стають представники різних сфер – STEM, бізнес, креативні індустрії, мистецтво, право, медицина, спорт і т.д. Стипендіати самостійно обирають місце навчання – а це означає, що Oxford, Cambridge, LSE, King’s College та інші престижні університети Британії швидко стають для них реальністю.

Вимоги до кандидатів прості: наявність диплому бакалавра, мінімум двох років досвіду роботи, лідерський потенціал і хороше знання англійської мови.

Вся інформація про можливість є на сайті chevening.org, сторінці Посольства у Facebook, і у флаєрі, що прикріплено.

upload/files/Chevening_apply.pdf

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»