Новина детально
04 липня 2021 р.

ЗБІРНА ОДЕСИ ЗДОБУЛА ПЕРЕМОГУ З РЕКОРДНИМ РАХУНКОМ 87:0

Сьогодні на одеському стадіоні «Академія Спорту» відбувся матч чемпіонату України серед чоловічих команд вищої ліги з регбі-15: збірна Одеси приймала криворізький «Kryvyi Rih Rugby».

Фаворитом дуелі була одеська команда, яка і на полі за всіма показниками перевершила свого суперника. Незважаючи на гідний опір з боку гостей в першому таймі, одесити зуміли відзначитися шістьма спробами і чотирма реалізаціями ще до перерви - 38:0.

По суті, доля зустрічі була вирішена, проте «червоно-чорна» машина Миколи Делієргієва і Романа Кулаківського і не думала зупинятися. Збірна Одеси атакувала більшу частину ігрового часу, демонструючи швидку, комбінаційну, видовищну гру. Все це призвело до того, що матч завершився з рекордним для команди рахунком 87:0.

Покер в цій зустрічі оформив Віктор Варбанец, по разу в «заліковці» суперника розписалися ще дев'ять регбістів з Одеси: Владислав Негру, Микола Владов, Андрій Протас, Ілля Вода, Данило Гербей, Денис Моцман, Максим Калита, Валерій Кушнір та Роман Бойчев.

Окремих слів похвали і гучних оплесків заслуговує Віталій Подуст, який відзначився, не повірите, одинадцятьма реалізаціями.

Таким чином, здобувши чотири перемоги в чотирьох поєдинках, одеські регбісти продовжують бій за перше місце з київськими «Ребелз». Саме з ними «червоні» зіграють в п'ятому матчі, який відбудеться в кінці серпня в Києві.

ЗБІРНА ОДЕСИ – KRYVYI RIH RUGBY - 87:0 (38:0)

4 липня 2021 року. Одеса. Академія Спорту.

Спроби: Віктор Варбанец-4, Владислав Негру, Микола Владов, Андрій Протас, Ілля Вода, Данило Гербей, Денис Моцман, Максим Калита, Валерій Кушнір, Роман Бойчев - немає.

Реалізації: Віталій Подуст-11 - немає.

rugby.od.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції