Новина детально
06 квітня 2021 р.

Вітаміни від «Олімпу» (ФОТО, ВІДЕО)

Для тренерського штабу і для регбістів харківського «Олімпу» стало доброю традицією відвідувати Харківську обласну дитячу клінічну лікарню №1 і дарувати подарунки діткам, які проходять там лікування.

І якщо ще рік тому спортсмени самостійно бажали якнайшвидшого одужання і запрошували на домашні матчі «Олімпу» відвідувачів медичного закладу, то в цей раз, через коронавірус і обмежень щодо відвідування лікарні вітаміни для дітей передали через керівництво лікарні.

«Ми вдячні нашим чемпіонам - регбійному клубу «Олімп» - за ту увагу, яку вони приділяють нашій лікарні і нашим пацієнтам. Обов'язково передамо діткам подарунки, які привезли спортсмени, побажаємо якнайшвидшого одужання і запросимо не тільки на домашні матчі «Олімпу», але і розповімо про дитячу академію, в якій готують майбутніх переможців», - зазначила головний лікар ХОДКЛ№1 Оксана Піонтковська.

У свою чергу головний тренер регбійного клубу «Олімп» Валерій Кочанов запропонував керівництву лікарні провести озеленення території та висадити понад сотні саджанців павловнії.

«Висадивши дерева, ми хочемо створити особливий мікроклімат, який зможе наситити територію киснем, приглушити міський шум і в цілому створити те середовище, яке благотворно вплине на емоційний стан дитини, одужання якої в таких умовах піде швидше», - зазначив головний тренер РК «Олімп» Валерій Кочанов.

Висадку дерев на території ХОДКЛ№1 запланували в травні. Саме тоді, на думку фахівців, це дозволить зробити погода, а земля буде готова прийняти саджанці.


rcolimp.com.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції