Новина детально
30 березня 2021 р.

ОДЕСЬКИЙ «ПОЛІТЕХНІК» ПРЕЗЕНТУВАВ НОВИЙ ЛОГОТИП

Минулорічний дебютант чоловічої Суперліги перед стартом сезону-2021 змінив логотип.

Логотип складається з наступних елементів: регбійний м'яч, якір і маяк.

Пояснення від команди: «М'яч символізує нашу гру - регбі. Якір - це символ стабільності, спокою і безпеки. Ми стабільні в тому, що весь час перероджуємося, трансформуємося і живемо циклами виживання (тренери, гроші, гравці), але, тим не менш, ми всі робимо свою справу і клуб продовжує жити і розвиватися. На наш погляд, введення якоря в логотип дасть нам нові можливості і буде нагадувати кожному «політехівцю» про те, до чого він повинен прагнути: стабільно показувати результат, спокійно і гідно поводитися на полі і за його межами, завжди підтримувати товариша по команді, прикривати його і створювати безпеку.

Маяк - це символ служіння, допомоги в подоланні небезпеки, вказівки вірного виходу з важкої ситуації. З іншого боку - уособлення самотності, самоти, протиставлення себе навколишнього світу. Обидві характеристики символу міцно вшиті в ДНК клубу. Ми завжди знаходимося в складній ситуації і шукаємо вихід, починаючи від стабільного фінансування і закінчуючи плинністю кадрів.

І, звичайно ж, ці символи підкреслюють нашу любов до рідної Одеси. За славу нашого міста ми віддамо всі себе як на полі, так і за його межами. Одеса - найкраще місто на Землі!»

Нагадаємо, що перший матч в новому сезоні «Політехнік» проведе вже цієї суботи, 3 квітня, коли зіграє на стадіоні «Академія Спорту» зі львівським «Соколом». Початок поєдинку - о 12:00.

rugby.od.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»