Новина детально
04 лютого 2021 р.

Опубліковано перший посібник заходів щодо проведення безпечних та успішних Олімпійських та Паралімпійських ігор у Токіо

Міжнародний Олімпійський Комітет, Міжнародний Паралімпійський Комітет та Організаційний комітет Токіо-2020 сьогодні опублікували перший посібник «Playbook»- ресурс, в якому викладаються обов'язки, які повинні взяти на себе ключові зацікавлені сторони, щоб зіграти свою роль в проведенні безпечних та успішних Олімпійських та Паралімпійських ігор цього літа.

Серія посібників містить структуру основних принципів, яких буде дотримуватись кожна група ключових зацікавлених сторін перед поїздкою до Японії, при в'їзді в Японію, під час перебування на Іграх і при від’їзді з Ігор. Вони зазначать напрямок і встановлять параметри, які дозволять людям та організаціям просувати своє планування на цьому етапі.

З міркувань логістики, перший посібник з цієї серії призначений для міжнародних федерацій та технічних офіційних осіб. Найближчими днями будуть опубліковані посібники для спортсменів, ЗМІ та телерадіомовників.

Посібники - основа  плану, покликаного забезпечити безпеку і здоров'я всіх учасників Олімпійських та Паралімпійських ігор, а також жителів Японії цього літа. Вони були розроблені спільно Токіо-2020, МОК та МПК та  гуртуються на великій роботі Цільової групи всіх партнерів, в яку також входять Всесвітня організація охорони здоров'я, Уряд Японії, столична влада Токіо, незалежні експерти та організації з усього світу, а також на проміжному звіті, опублікованому тристоронньою радою в грудні 2020 року. Крім того, вони також спираються на уроки, отримані з успішних заходів, реалізованих в інших секторах, включаючи успішне відновлення тисяч міжнародних спортивних заходів по всьому світу. Кожна група зацікавлених сторін повинна буде дотримуватися певних інструкцій, адаптованих до їх індивідуальних оперативних потреб. Однак, в цьому першому виданні зацікавлені сторони знайдуть багато стандартних та загальноприйнятих ключових заходів щодо охорони здоров’я, які зараз застосовуються в усьому світі щодо особистої гігієни, тестування та відстеження.

Посібники також описують типову подорож для кожної групи зацікавлених сторін, починаючи із заходів за 14 днів до прибуття в Японію, тестування перед від'їздом та після прибуття в країну, а також використання додатків для смартфонів для повідомлення про стан здоров'я та підтримки відстеження контактів під час Ігор. Також будуть вжиті заходи для виявлення, ізоляції та лікування будь-яких потенційно позитивних випадків.

Говорячи про публікацію посібників, виконавчий директор Олімпійських ігор МОК Крістоф Дюбі сказав: «Здоров'я та безпека всіх учасників Олімпійських та Паралімпійських ігор в Токіо-2020 є нашим головним пріоритетом. У кожного з нас своя роль. Ось чому були створені ці посібники - з правилами, які зроблять кожного з нас надійним, безпечним та активним учасником Ігор. Ми знаємо, що ці Олімпійські ігри будуть різними у багатьох відношеннях. Для всіх учасників Ігор існуватимуть певні умови та обмеження, які потребуватимуть гнучкості та розуміння. Ми подбаємо про те, щоб вся необхідна інформація була надана якнайшвидше, щоб бути повністю готовими захистити всіх тих, хто приїжджає та проживає в Японії під час Ігор в Токіо-2020. Завдяки зобов'язанням дотримуватися посібників, ми будемо сильніші разом. Натомість, Олімпійські та Паралімпійські ігри Токіо-2020 запам'ятаються як історичний момент для людства, олімпійського руху і всіх тих, хто сприяв їх успіху».

Перший опублікований Посібник для міжнародних федерацій можна переглянути і завантажити  за посиланням:

https://stillmedab.olympic.org/media/Document%20Library/OlympicOrg/Games/Summer-Games/Games-Tokyo-2020-Olympic-Games/Playbooks/The-Playbook-International-Federations.pdf#_ga=2.152288825.1278710440.1612162890-1775456871.1607068368

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції