Новина детально
26 вересня 2020 р.

«КРЕДО-1963» перемагає в найважливішому матчі сезону

Гра між командами, які в рівній мірі претендують на вихід у фінал, як і передбачалося, вийшла дуже напруженою.

До матчу «Поділля» розташовувалося на другому місці з перевагою над «КРЕДО» в чотири очки (відстань однієї перемоги без бонусу).

Розуміючи, що потрібно будь-що-будь перемагати на своєму полі основного конкурента, «КРЕДО» досить швидко відкрив рахунок - після удару ногою Євгена Залевського м'яч залетів у «заліковку» гостей з Хмельницького, де його в боротьбі з суперником встиг «заземлити» Микита Мітін. Микола Делієргієв підкріпив успіх реалізацією, зробивши рахунок 7:0.

Гості відповіли на це успішним штрафним у виконанні Олексія Лещенка (7:3), але спроба Євгена Залевського і ще одна реалізація Делієргієва зробили рахунок більшим - 14:3.

«Поділля» здаватися не збирався, що підтвердила спроба Андрія Шакури, а в кінцівці першого тайму команди обмінялися точними штрафними у виконанні «б'ючих» обох команд - Миколи Делієргієва і Олексія Лещенка - 17:11.

Розуміючи, що перемагати потрібно, причому, бажано з бонусом (з різницею в три і більше спроб), одесити продовжили натиск на заліковку «Поділля» у другій половині зустрічі.

Уже на старті «занесенням» відзначився Клим Заровний, потім в блискучому стрибку спробу на свій рахунок записав Делієргієв, який, до того ж, двічі був точний при виконанні реалізацій - 31:11.

Здавалося, все йде до бажаної перемоги «КРЕДО» з бонусом, але хмельницькі регбісти гідно протистояли віце-чемпіону України - Андрій Лещенко записав на свій рахунок спробу, а його брат Олексій знову точно виконав реалізацію - 31:18.

У ті хвилини напруга над полем зросла до межі, до того ж, одесити залишилися на кілька хвилин в меншості після попередження Віталія Павлова. Втім, дуже скоро «жовте світло» перед собою побачив і регбіст «Поділля», а коли на останній хвилині гості пішли в атаку всіма силами, підопічним Дмитра Федишина вдалося провести блискучу контратаку - Євген Залевський зі своєї половини поля на швидкості втік до «заліковки» суперника в супроводі ще чотирьох одноклубників, але ділитися з ними м'ячем не став, записавши на свій рахунок дубль.

Микола Делієргієв знову вдало пробив реалізацію, після чого пролунав фінальний свисток - 38:18 на користь «КРЕДО», який набирає п'ять очок і, таким чином, обходить «Поділля» в турнірній таблиці Суперліги.

КРЕДО -1986 (Одеса) - ПОДІЛЛЯ (Хмельницький) - 38:18 (17:11)

Спроби: Мітін, Залевський-2, Заровний, Делієргієв - Шакура, Андрій Лещенко.

Реалізації: Делієргієв-5 - Олексій Лещенко.

Штрафні: Делієргієв - Олексій Лещенко-2.

rugby.od.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»