Новина детально
12 вересня 2020 р.

Перше одеське дербі в рамках Суперліги: віце-чемпіон України впевнено обіграв дебютанта

Одеський «КРЕДО-1963» сьогодні на стадіоні «Академія Спорту» зустрічався з одеським «Політехніком». Перше в історії української Суперліги «одеське дербі» пройшло під жарким сонцем. А ось інтриги, на жаль, в цьому матчі ми не побачили ...

«КРЕДО-1963» вже на другій хвилині заробив право на пробиття штрафного, з яким без проблем впорався Микола Делієргієв - 3:0.

Могли «політехніки» відповісти на це своїм штрафним, але Вадим Яскін, на жаль, не потрапив в ціль з близької відстані.

А далі - спроба Романа Кулаківського, реалізація Миколи Делієргієва, штрафний Делієргієва, спроба Руслана Радчука, ще одна реалізація Делієргієва і ... 20:0 до перерви.

У другому таймі «червоно-білі» лише нарощували перевагу - Калиновський, Полянський, Павлов, Коваленко і Подоусов відзначилися спробами, а Делієргієв - двома реалізаціями.

Лише в самій кінцівці Продеус «розмочив» рахунок в цьому матчі, а Примушинецький успішно пробив реалізацію. У підсумку - 44:7, перша перемога «КРЕДО» в новому сезоні.

Таким чином, підопічні Дмитра Федишина з останнього місця піднялися на третє, опустивши земляків на саме дно турнірної таблиці. Втім, попереду ще два тури, а значить, обидві одеські команди можуть значно поліпшити свої позиції.

rugby.od.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського