Новина детально
17 серпня 2020 р.

Регбісти Донецької області провели традиційний навчально-тренувальний збір в Юрʹївці (ФОТО)

З 3 по 13 серпня в с. Юр'ївка (Мангушський район Донецької області) на БВ «Олімп» пройшов четвертий щорічний навчально-тренувальний збір команд Донецької області з регбі і регбіліг «SUMMER RUGBY CAMP «YURYEVKA-2020», в рамках підготовки до Чемпіонатів України.

У НТЗ взяли участь 30 спортсменів під керівництвом тренерів Ігоря Юркіна (м. Покровськ) і Володимира Лисенка (м. Селидове).

Навчально-тренувальний процес був спланований відповідно до Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) - заняття проводилися в групах до 10 осіб з обов'язковим температурним скринінгом.

Щодня спортсмени тренувалися 2 рази в день (крім ранкової пробіжки і зарядки), брали участь в змаганнях з метання, пляжного волейболу, настільного тенісу, футболу, спортивно-інтелектуальній грі «Сходження на Олімп», на кращу фігуру з піску, плавання і пляжного регбі . Не забували і про активний відпочинок, доброю традицією стало проводити вечір біля вогнища з виконанням гімну регбістів Донбасу. Відновлюватися після фізичних навантажень допомагали збалансоване харчування, сауна і 8-ми годинний сон.

Кульмінацією НТЗ стало проведення в с. Юр'ївка Чемпіонату Донецької області з регбіліг серед юнаків 2006-2007, 2008 рр.н. і молодші на ігровому полі ДОЦ «Райдужний». Серед юнаків U-14 кращою стала команда ДЮСШ м. Селидове, а серед юнаків U-12 перемогу святкувала ДЮСШ м. Покровськ.

Федерація регбі Донецької області висловлює подяку начальнику Управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимиру Мицику за фінансову підтримку при проведенні НТЗ, начальнику Управління сім'ї, молоді та спорту Покровського міської ради Олександру Швайку за наданий транспорт збірній команді ДЮСШ м. Покровськ, а також батькам спортсменів за пошиття парадної форми для збірних команд Донецької області РК «Ъ».

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського