Новина детально
14 травня 2020 р.

Ольга Саладуха: «На часі розробка та оприлюднення адаптованого до реалій календаря змагань з різних видів спорту»

Про це на своїй сторінці у Facebook заявила народна депутатка України, Голова підкомітету з питань спорту вищих досягнень та спортивної діяльності Комітету Верховної Ради України з питань молоді і спорту.

Ольга Саладуха (народна депутатка України, Голова підкомітету з питань спорту вищих досягнень та спортивної діяльності Комітету Верховної Ради України з питань молоді і спорту):

«З 22 травня Україна готується до наступного пом’якшення карантину. Це має стосуватися і можливостей проведення спортивних змагань.

Нагадаю, що професійні спортсмени в Україні уже приступили до тренувань. А в окремих видах спорту оголошено про відновлення турнірів. Зокрема, Українська Прем’єр-ліга з футболу анонсувала початок змагань 30 травня.

Окрім внутрішніх турнірів, всупереч попереднім негативним очікуванням, потроху розблоковуються і міжнародні змагання. Йдеться про другу половину року. Так, міжнародна асоціація легкоатлетичних федерацій оголосила оновлений календар сезону «Діамантової ліги», найпрестижнішого комерційного турніру. Змагання пройдуть з 14 серпня по 17 жовтня цього року.

Переконана, що на часі розробка та оприлюднення адаптованого до реалій календаря регіональних, всеукраїнських змагань з різних видів спорту. Це є одним із ключових завдань, бо нам потрібно готуватися до Олімпіади та інших важливих міжнародних стартів.

Та, звичайно, маємо пам’ятати, що повернутися до звичного життя ми зможемо поетапно, дотримуючись необхідних правил. Бережімо здоров’я!»

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського