Новина детально
29 березня 2020 р.

Пішов з життя один із перших регбістів України МАСОЛ ВОЛОДИМИР ГРИГОРОВИЧ

Сьогодні, 29 березня, виповнюється 40 днів, як пішов з життя один із засновників регбі в Україні МАСОЛ Володимир Григорович.

МАСОЛ В.Г. народився 03 березня 1941 року. Під час навчання в Київському політехнічному інституті восени 1962 року разом з іншими студентами-ентузіастами став творцем і провідним гравцем першої української регбійної команди «ПОЛІТЕХНІК» м. Київ. У 1963 році Володимир Григорович в складі команди КПІ брав участь в перших для українських команд офіційних змаганнях - Чемпіонаті Радянського Союзу серед студентів у м. П'ятигорську.

З 1964 по 1971 роки виступав за київські команди «ДИНАМО», «ДНІПРО» і «СПАРТАК», з якими став багаторазовим чемпіоном і призером Чемпіонатів України. Учасник Чемпіонатів СРСР з регбі у вищій лізі. Неодноразовий переможець Першостей м. Києва та інших регбійних турнірів. Грав на місці «крайнього трьохчетвертного». Один із найтехнічніших гравців українського регбі 60-тих років. Це була інтелігентна, відповідальна, порядна і скромна людина. Після закінчення КПІ все життя працював на керівних посадах в Київському інституті автоматики.

Федерація регбі України висловлює глибокі співчуття рідним і близьким Володимира Григоровича.

 
21 червня 2024 г.
Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!

Відео галерея до новини «Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!».

30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

 
Збірна Харківської області – чемпіон України з регбі-7 2024 року серед чоловічих команд Суперліги!