Новина детально
19 березня 2020 р.

Молодіжно-студентська ліга Одеси з регбі-7: новий формат, нове місце проведення

Цьогоріч заплановано відразу два турніри під егідою Молодіжно-студентської ліги Одеси: чемпіонат (весна) і Кубок (осінь).

СТРОКИ ПРОВЕДЕННЯ

З огляду на те, що зараз світом править коронавірус, спортивні змагання на паузі або зовсім скасовані, говорити про терміни проведення Молодіжно-студентської ліги Одеси з регбі-7 поки складно, але всі ми віримо в те, що карантин незабаром завершиться, і спортсмени зможуть відновити заняття своєю улюбленою справою.

Поки ж поговоримо про те, яким буде молодіжно-студентський турнір в 2020 році. А якщо точніше, якими будуть два запланованих турніри МСЛ.

Отже, головний турнір - чемпіонат МСЛ - повинен стартувати в середині-кінці квітня (спочатку заплановані дати 15-16 і 22-23 квітня).

СХЕМА ПРОВЕДЕННЯ, КІЛЬКІСТЬ КОМАНД

Змагання будуть проходити за новою схемою. Судячи з усього, кількість команд збільшиться з шести до восьми, а то і десяти (!) (поки про це говорити складно), тому і формула проведення буде іншою.

Учасники будуть розбиті на дві групи, в яких за один день проведуть матчі один з одним за коловою системою: група «А» зіграє в перший ігровий день, група «Б» - у другий.

Після цього переможці груп і команди, що зайняли другі місця, вийдуть в півфінал, а колективи, які фінішують на 3-5-му місцях, змагатимуться за 5-10-ю позиції в підсумковій таблиці.

СКЛАД УЧАСНИКІВ

Попередньо свою згоду на участь в МСЛ підтвердили п'ять учасників попереднього турніру («Кардинал», «Лідерс», КБП, «Медін» і «Моряки»), а також команда факультету підготовки фахівців десантно-штурмових військ Військової Академії «Ukrainian warriors». Потенційними учасниками є ще кілька команд, про назви і склади яких говорити поки рано.

Як розповів прес-службі Федерації регбі Одеської області керівник МСЛ Роман Коваленко, до участі в турнірі запрошуються всі бажаючі (звичайно ж, відповідно до вікових обмежень), причому, мова йде не тільки про команди, а й про окремо взятих гравців, у яких є бажання проявити себе в молодіжно-студентському регбі.

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ

За попередньою інформацією, матчі Молодіжно-студентської ліги Одеси будуть проводитися на муніципальному стадіоні «Спартак» з 15:00 до 18:00.

Про терміни проведення змагань буде повідомлено на сайті credo63.com окремо. Слідкуйте за новинами.

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського