Новина детально
17 грудня 2019 р.

Регбісти РК «Олімп» (Харків) привітали дітей з майбутніми святами (ВІДЕО)

Напередодні Дня Святого Миколая чемпіони України з регбі - харківський «Олімп» - відвідали Харківську обласну дитячу клінічну лікарню №1 і привітали діточок з наступаючими святами, подарувавши їм подарунки і передноворічний настрій.

Протягом останніх років для регбістів «Олімпу» стало доброю традицією піклуватися про маленьких пацієнтів і на своєму прикладі показувати як потрібно досягати перемог - як у спорті, так і в боротьбі з недугами.

- Для нас важливо, щоб малюки, які в даний момент проходять лікування, були в доброму гуморі, щоб вони посміхалися, вірили в себе і якомога швидше поповнили ряди наших уболівальників, а, можливо, і самі почали займатися таким видом спорту як регбі, - підкреслив головний тренер РК «Олімп» Валерій Кочанов.

Генеральний директор Харківської обласної дитячої клінічної лікарні №1 Оксана Піантковська, в свою чергу, подякувала спортсменам за підтримку, а також привітала команду з тим, що в 2019 році вони зібрали весь комплект національних трофеїв як з регбі-7, так і з регбі-15 .

Слід зазначити, що раніше «олімпійці» організовували всеукраїнський марафон «Здай кров - врятуй життя дитині!», в якому взяли участь більшість регбійних команд України.


rcolimp.com.ua

 
21 червня 2024 г.
Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!

Відео галерея до новини «Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!».

30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

 
Чемпіонат України з регбі-7 серед чоловічих команд Суперліги відвідали Незламні! (ФОТО)