Новина детально
24 серпня 2019 р.

Регбісти «Олімпу» - чемпіони України з регбі-7 2019 року! (ФОТО)

До завойованого 17 серпня Кубку України регбісти харківського клубу «Олімп» додали чемпіонські медалі. Підопічні Валерія Кочанова і Вадима Колишкіна стали десятиразовими чемпіонами країни!

У Харкові пройшов третій тур чемпіонату і, не дивлячись на те, що фактично харків'яни вже після другого туру забезпечили собі чемпіонські медалі, технічно це сталося 24 серпня. Таким чином, гравці «Олімпу» зібрали повний комплект нагород з регбі-7.

- Перемога в чемпіонаті країни і в Кубку не далася нам просто так. Ми провели хороші збори і наполегливо працювали навіть у відпустці, що в підсумку вилилося в результат. Зробили відмінний подарунок харків'янам до Дня міста, - зазначив гравець «Олімпу» Олег Косарєв.

У чотирьох зустрічах, проведених в рамках третього туру, гравці «Олімпу» заробили 168 очок, при цьому два матчі завершилися «сухою» перемогою чемпіонів України.

Результати матчів:

«Олімп» - «Антарес» - 47:0

«Політехнік» - «Олімп» - 7:54

«Олімп» - «Кредо-63» - 36:0

«Еволюшенс-7» - «Олімп» - 7:31

Дане чемпіонство стало 10-м для «Олімпу» з регбі-7 і сім разів харків'яни завоювали Кубок України з цього виду спорту.

rcolimp.com.ua

 
21 червня 2024 г.
Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!

Відео галерея до новини «Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!».

30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

 
Чемпіонат України з регбі-7 серед чоловічих команд Суперліги відвідали Незламні! (ФОТО)