Новина детально
26 травня 2019 р.

«КРЕДО-63» розгромив на своєму полі львівський «Сокіл»

Поєдинок «КРЕДО-63» з львівським «Соколом» відбувся сьогодні вдень на стадіоні «Академія Спорту».

Регбі-15. Суперліга. Чоловіки

26 травня, неділя, Одеса

«КРЕДО-63» (Одеса) – «СОКIЛ» (Львів) - 50:5 (40:5)

Спроби: Денис Матківський-2, Андрій Матківський-2, Микита Мітін, Валентин Порохончук, Георгій Мошковський, Дмитро Березенко - Коваль.

Реалізації: Микола Делієргієв-5.

Одесити досить швидко відкрили рахунок (спробою відзначився Микита Мітін, а Микола Делієргієв додав до п'яти пунктів Мітіна два за вдалу реалізацію), однак буквально через кілька хвилин львів'яни відзначилися своїм «занесенням» (Коваль), але невдало виконали реалізацію - 7:5.

Як виявилося, це були останні результативні дії «зелених». А ось «червоно-білі» здорово відіграли в першому таймі: дві спроби в скарбничку «КРЕДО» записав Денис Матківський, по разу відзначилися Валентин Порохончук, Георгій Мошковський та Дмитро Березенко, а Микола Делієргієв ще чотири порадував точними реалізаціями, показавши приголомшливий відсоток влучень по меті (п'ять з шести). Як наслідок - 40:5 на користь одеситів до перерви.

У другому таймі почалася сильна злива, що, звичайно ж, негативно відбилося на якості гри. Команди мало комбінували, зате на мокрому і в'язкому полі було неймовірно багато сутичок, боротьби на всіх ділянках.

Втім, господарям це не завадило засмутити львів'ян ще двічі: обидві спроби на рахунку Андрія Матківського. На жаль, реалізації Руслана Безуглого результативними не вийшло, але в підсумку «КРЕДО» все одно відсвяткував розгромну перемогу з рахунком 50:5.

У київському дербі «Антарес» обіграв «Політехнік» - 32:10.

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції