Новина детально
21 травня 2019 р.

Олег Косарєв: «Вважаю, що наша команда заслужила цю перемогу»

Гравець збірної України - про переможну зустріч з командою Швеції в Одесі.

Багаторічний «б’ючий» національної збірної України Олег Косарєв в найважливішому матчі зі збірною Швеції не тільки приніс команді 11 очок (два штрафних і спробу), а й своїм потраплянням в поперечину після пробиття штрафного в другому таймі почав результативну атаку, яка завершилася спробою Валентина Литвиненко.

Після закінчення зустрічі вдячні вболівальники кинулися на поле для того, щоб поспілкуватися і сфотографуватися з гравцями збірної України, в тому числі і з Олегом Косарєвим, однак прес-службі Федерації регбі Одеської області все-таки вдалося взяти ексклюзивне інтерв'ю у головного героя матчу зі шведами.

- Олеже, з перемогою! Ви сьогодні принесли збірній України перемогу в найважливішому матчі.

- Не дивлячись на те, що ми грали перед своїми глядачами, ця гра для нас виявилася неймовірно важкою. На самому початку ми не могли втілити в життя наші тактичні задуми, стаціонари, але пізніше ми перебудувалися, почало багато виходити і це призвело до перемоги.

- Ви реалізували два штрафних з вельми незручних позицій, а також занесли важливу спробу. Скажіть, наскільки складно було сконцентруватися в такий важливий момент, коли від твого удару залежить доля виходу збірної країни в більш високий дивізіон?

- У таких іграх дуже важко сконцентруватися, ви маєте рацію. Відповідальність за результат, звичайно ж, колосальна, але я давно є «б'ючим» в збірній України, маю в цьому великий досвід, тому вдається впоратися з хвилюванням. Думаю, мені легше, ніж іншим хлопцям. Ну і, звичайно ж, я дуже радий, що вийшло реалізувати два штрафних і занести останню спробу. Вважаю, що наша команда заслужила цю перемогу.

- Що скажете про атмосферу на одеському стадіоні «Спартак»?

- Одеса завжди дуже тепло нас приймає, глядачі у вас завжди дуже емоційні і вдячні. Тому велике спасибі за таку фантастичну підтримку!

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського