Новина детально
13 березня 2019 р.

Микола Делієргієв: «Перед нашими командами завжди стоять найвищі завдання»

Керівник дитячо-юнацького напрямку Одеського регбійного Союзу Микола Делієргієв поділився планами на майбутній сезон.

- Наприкінці минулого року ми з керівниками одеських регбійних шкіл і з тренерами дитячо-юнацьких команд провели збори, за результатами якого визначили кількість колективів, які представлятимуть Одеську область в чемпіонатах України в різних вікових групах. Їх, як відомо, буде 23.

- Чи можна говорити про те, що всі вони будуть боротися за найвищі місця?

- Скажімо так: ми завжди ставимо перед командами завдання завоювати «золото» чемпіонату України, однак, звісно, не всі будуть вести боротьбу за трофеї. У кожної школи є, так би мовити, пріоритетні вікові категорії, а є команди, що складаються з хлопців, яким потрібно ще багато чому навчитися, набратися досвіду, отримати регбійні навички. А де найкраще це робити? Правильно, в матчах з іншими командами, де присутні і боротьба, і змагальний принцип. Від цих команд, звісно, ніхто вимагати медалей не буде, але гідно боротися за честь міста вони будуть точно, можете в цьому не сумніватися!

- Яка, на сьогодні, ситуація з регбійними школами в Одесі?

- У нашому місті функціонують чотири школи - це «Анатра», «Лідерс», ОДЮСШ і «Чорномор». У кожній з них є мінімум по 90-100 спортсменів, вже адаптованих до класичного регбі. Команд багато, дітей багато, тренування проходять як на Ленселищі, Селищі Котовського і Черемушках, так і на Таїрова. Є, звісно, хлопці з центру, вони з радістю їздять на тренування в інші райони. Популярність нашого виду спорту зростає, особливо в дитячо-юнацькому секторі, це дає свої плоди і приносить високі результати.

- Крім участі в чемпіонатах України, які ще плани в дитячо-юнацькому напрямку?

- Ми плануємо провести два фестивалі регбі. Один хочемо провести навесні, швидше за все, на базі спорткомплексу «Академія спорту», ​​другий пройде на базі одеської 73-ої школи в кінці серпня. У другому випадку ми хочемо запросити не тільки одеські команди, а й представників інших міст і прилеглих країн – Молдови, Румунії, Польщі. Загалом, подій буде багато, що не може не радувати нас і самих учасників турнірів і заходів.

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»