Новина детально
12 лютого 2019 р.

Марина Окольнича: «Ні для однієї команди суботні ігри не були прохідними»

Куратор дитячих проектів ОРС дала оцінку першому туру чемпіонату Одеси з регбі-5 в дивізіоні «імені отамана Головатого».

«У суботу все пройшло дуже добре», - почала Марина Михайлівна.

«Були всі команди, причому практично в повних складах. Тільки «Борис Литвак» доїхав не весь – в 60-й школі грип. Тому керівництво ліги вирішило не карати цю команду.

Самі ігри пройшли дуже цікаво – прохідних не було. Всі команди викладалися, незважаючи навіть на велику різницю в рахунку.

Перший і другий дивізіони з перших турів показують хорошу гру. Це говорить про гарний рівень тренерської підготовки. Останні кілька років чемпіонат починається відразу з високих обертів. Діти молодшого віку вже награні, вони посилюються досвідченими гравцями минулих сезонів – і це миттєво дає хороший поштовх.

У дивізіоні «імені отамана Головатого» виграти обидва матчі вдалося тільки «Карло Боссолі». Це досвідчені діти, володарі Кубка Одеси 2018. Вони виїхали саме за рахунок досвіду, тому що не можна сказати, що перемоги їм далися легко. Ні для однієї команди суботні ігри не були прохідними. Навпаки, вони були дуже напруженими і цікавими.

У «Амброзіо Данꞌїні» відбулося практично повне оновлення складу, тому тур був для хлопців не дуже вдалим. Поки у них не визначився лідер, який поведе за собою всю команду. Але перші тури – не показник. Я думаю, що «Данꞌїні» ще заявлять про себе.

У суботу з нами був Саша Макар – учасник першої Дитячої ліги, гравець «Дерибасу» першого скликання. Я хочу, щоб на кожен тур приходили хлопці як Саша – ті, хто почав з регбі-5 і доріс до дорослого регбі. Вони будуть допомагати з нагородженням і надихати дітей, щоб ті бачили перспективу тренувань».

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського