Новина детально
06 лютого 2019 р.

У Хмельницькому завершилася Спартакіада з регбі серед шкіл (ВІДЕО)

5 лютого у Хмельницькому завершилися змагання міської Спартакіади з регбі–5 серед загальноосвітніх навчальних закладів. Всього у Спартакіаді взяли участь 15 шкільних команд, з них дійшли до фіналу шість.

«Вперше у нашому місті відбулася шкільна Спартакіада з регбі-5. Було три групи, де команди змагалися, щоб вийти сюди. У Хмельницькому регбі є мабуть найпопулярнішим ігровим видом спорту, який дійсно приносить результати для міста. Іншого такого командного виду спорту в місті немає», - розповів президент Федерації регбі Хмельницької області Андрій Лещенко.

Учасниками змагань стали школярі першого-п’ятого класів. Як зазначив Андрій Лещенко, деякі з них увійдуть в збірну Хмельниччини і змагатимуться на Чемпіонаті України з регбі-5.

Перемогу у Спартакіаді здобули вихованці НВК №10. Срібло отримав ліцей №17, третє місце посіла команда з ЗОШ №22. Також до фіналу дійшли регбісти з ЗОШ №19, зайнявши четверте місце. П’ятою стала команда НВО №23, шосте місце у СЗОШ №6.

ye.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»