Новина детально
24 грудня 2018 р.

Команда ЗОШ №77 – переможець новорічного турніру Харківської Шкільної регбійної Ліги 2018!

22 і 23 грудня, в спортивному залі Харківської ШВСМ, 18 шкільних команд міста змагалися в традиційному, вже сьомому, новорічному турнірі Харківської Шкільної регбійної Ліги.

У перший день були зіграні попередні ігри, а в неділю вісімка найсильніших продовжила боротьбу за медалі.

В 1/4 фіналу перемоги здобули команди ЗОШ №128, ЗОШ №119, ЗОШ №77 і 86-ої Гімназії. Саме ця четвірка і розіграла головні трофеї.

У підсумку у фіналі зійшлися команди ЗОШ №77 і ЗОШ №119. У цьому матчі з рахунком 20:0 перемогу здобули вихованці Сергія Скляренка з 77-ої школи. Треба відзначити, що це вже п'ятнадцята перемога цієї команди в турнірах Харківської Шкільної регбійної Ліги! Друге місце у команди з 119-ої школи (тренер Сергій Гарькавий). У грі за 3-є місце перемогу з рахунком 20:5 здобула команда 128-ої школи (тренер Олександр Пацеля). Вихованці 86-ої гімназії (тренер Олена Черешнюк) задовольнялися четвертим місцем.

Завдячуючи підтримці друзів і партнерів турніру, кожен учасник отримав новорічний подарунок. Кращі гравці матчів нагороджувалися призами з логотипом провідних клубів українського регбі і регбіліг - «Олімп» і «Легіон XIII». Фіналісти були премійовані сертифікатом на відвідування вистави у Харківському дельфінарії «Немо». Для тренерів спеціальні призи підготував «Салтівський м'ясокомбінат». Переможцям і призерам були вручені кубки, медалі та дипломи від Департаменту молоді та спорту Харківської міської ради.

Наступний турнір в Харківській Шкільній регбійній Лізі відбудеться з лютого по березень 2019-го року.

Харківська Шкільна регбійна Ліга

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»