Новина детально
23 грудня 2018 р.

«Карло Боссолі» взяв Кубок Одеси

22 грудня Дитяча ліга Одеси завершила сезон масштабним святом і визначила володаря ключового трофею, що минає.

«Фінальні матчі Кубка Одеси пройшли, як і завжди, дуже цікаво», - сказала Марина Окольнича, куратор дитячих проектів ОРС.

«Команди показали, як вони старанно підготувалися. Було видно, що всі хочуть перемогти, але, на жаль, багато перехвилювалися, затислися і показали себе гірше, ніж у відбіркових турах».

І дійсно, пристрасті в залі СКА панували неабиякі. Перший півфінальний матч між фаворитами чемпіонату Одеси і призерами чемпіонату країни - командами «Амброзіо Данꞌїні» і «Еммануїл Ксантос» - затягнувся на два додаткових тайми: ніхто не хотів поступитися суперникові. Лише граючи «три на три», з мінімальною перевагою перемогли хлопці з 86-ї школи - 10:5.

Півфінал між «Францом Фрапполі» і «Карло Боссолі» вийшов більш однозначним: команда з «Ланжеронівського» ліцею виграла з рахунком 30:5 і «забила» місце в фіналі.

У матчі за третє місце «Ксантос» також виявився сильнішим за «Фрапполі» - 30:5.

У фіналі глядачі побачили протистояння «Данꞌїні» і «Боссолі», і знову беззастережна перемога виявилася за підопічними Катерини Топал - 10:0. Таким чином, саме команда «Ланжеронівського» ліцею у впертій боротьбі стала заслуженим володарем Кубка Одеси.

«Дуже сподобалася гра «Данꞌїні» проти «Ксантоса». Вона була гідна фіналу, а й перемога «Карло Боссолі» - не випадковість», - зазначила Марина Окольнича.

«Цьому колективу сильно допомогли правильна психологічна підготовка і вміння взяти себе в руки у вирішальний момент. Для мене такий результат не був несподіванкою - ці діти довго і наполегливо до нього йшли».

Крім власне матчів юні регбісти змогли взяти участь у веселих естафетах, виграти в лотерею і подивитися розважальну програму. Без подарунків зі свята ніхто не пішов.

На цьому під сезоном 2018 року Дитяча ліга Одеси підвела риску. Після зимових канікул нові склади вищої ліги розпочнуть підготовку до чемпіонату міста 2019.

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського