Новина детально
06 грудня 2018 р.

Карина Храмова: «Грати повинні були обидва дивізіони»

Головний арбітр Дитячої ліги прокоментувала третій тур Кубка Одеси з регбі-5.

«Минулої суботи все пішло не за планом», - почала Карина.

«Перша гра повинна була бути між «Сечєновим» і «Деволаном». Через погодні умови регбісти з 13-ї школи запізнилися, а кілька інших команд не з'явилися на тур.

Тому першими на паркет вийшли «Суворов» і «Зубов». Перемогли хлопці з ЗОШ № 8 - 15:5.

Далі був дуже цікавий поєдинок між «Боссолі» і «Ксантосом», адже переможець мав посісти перше місце в дивізіоні. Тренери сказали, що їх підопічні гратимуть в будь-якому випадку. Сили суперників виявилися рівними. Підсумок – нічия (0:0). З оглядкою на турнірну таблицю можу сказати, що перше місце – за «Карло Боссолі».

«Деволан» і «Сєченов» зіграли третіми за рахунком - 25 (+15 технічних): 10 на користь школи №61.

Нагадую, що третій тур був спареним. Грати повинні були обидва дивізіони.

Перша гра в дивізіоні «імені отамана Головатого» обіцяла бути цікавою: вирішувалося, хто виходить грати в фіналі Кубка Одеси, а хто – в Кубку КРЕДО. Але «Борис Литвак» не приїхав, і перемога автоматично дісталася «Францу Фраполлі» з ЗОШ № 89.

Оскільки «Дерибас» і «Мечников» теж не доїхали до СКА, то вирішили зіграти товариські матчі - «Данꞌїні» і «Фраполлі», «Данꞌїні» і «Костанді».

У підсумку після третього туру боротьбу за Кубок Одеси продовжать: Амброзіо Данꞌїні (школа №86), Франц Фраполлі (ЗОШ №89), Карло Боссолі (ліцей «Ланжероновський») і Еммануїл Ксантос (ЗОШ №69).

Решта учасників поборються за другий за престижністю трофей – Кубок КРЕДО.

На жаль, третій тур залишився без кращого гравця, тому що були два спарених дивізіони. Організатори вирішили привітати іменинницю з команди «Киріак Костанді» - Ангеліну Шевко, яка провела свій День народження, граючи в улюблену гру».

Наступна зустріч Дитячої ліги запланована на 8 грудня у залі СКА. Хлопців чекає боротьба за Кубок КРЕДО. Початок о 9:00.

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського