Новина детально
22 листопада 2018 р.

Наталія Мазур: «Турнір в Дубаї і навчально-тренувальні збори в Польщі послужать фундаментом на майбутній рік»

Гравець збірної України поділилася очікуваннями від міжнародного турніру в Дубаї.

«До Dubai Sevens йде досить серйозна підготовка», - сказала Наталія.

«В'ячеслав Анатолійович Козьменко – наш тренер – прикладає максимум зусиль, щоб підвести нас до цього відповідального старту, тому всі дівчата працюють над собою дуже інтенсивно.

Я думаю, будь-який регбіст прагне потрапити на турнір такого рівня. Особисто для мене – це можливість зіграти з сильними і досвідченими суперниками, показати, що ми можемо як команда, і, звісно, проявити себе як гравця. Це буде новий і безцінний досвід для кожної з нас!

Минулий сезон був як ніколи насиченим для збірної України: перед нами стояла висока мета – вийти в серію «Гран-прі». І ми її досягли.

Турнір в Дубаї і навчально-тренувальні збори в Польщі послужать фундаментом на майбутній рік, коли нам доведеться боротися з найсильнішими командами Європи. Добре, що підготовку почали завчасно і поетапно.

Крім того, я відчуваю прогрес після ігор за румунську «Агрономію». Кожен вихід на поле – це досвід. Всі спортсмени знають, що одна гра замінить кілька тренувань. Контракт з румунським клубом дозволяє розвиватися і рости в правильному напрямку.

На Dubai Sevens в групі ми зустрінемося з південноафриканськими «Туксами», Японією і з нашим головним суперником – Польщею. Саме з цією командою ми будемо змагатися і на чемпіонаті Європи в 2019 році».

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»