Новина детально
13 листопада 2018 р.

Кубок Київщини з регбі: підсумки змагань

Минулої суботи, 10 листопада, ірпінський стадіон «Чемпіон» приймав ІІ відкритий Кубок Київської області з регбі. Змагання на Кубок проводилися серед дитячо-юнацьких команд 2007-2008, 2005-2006 років народження та Кубок Київщини з регбі-7 серед дорослих команд.

Розпочалися матчеві зустріч змаганнями серед наймолодших. Так Володарем Кубку у віковій категорії 2007-2008 рр.н. став «Авіатор-Антарес» з Клавдієвого. На другому місці опинився регбійний клуб «Ірпінь-ДЮСШ». Третім став Гарт-Дмитрівка. На останніх місцях опинилися команди «Політехнік» та ДЮСШ Бориспіль.

Парадом-відкриттям та церемонією нагородження переможців та призерів продовжилося регбійне свято в Ірпені. Взяв участь в урочистій церемонії Сергій Тимофєєв, начальник управління фізичної культури і спорту Київської обласної держадміністрації. Сергій Олександрович звернувся до учасників та гостей свята з вітальним словом, розповів про внесок обласного управління в розвиток спорту, спортивної інфраструктури та підтримку спортсменів нашого регіону, окремо подякувавши батькам, які ведуть своїх діток займатися таким захопливим видом спорту як регбі.

Сергій Олександрович в компанії директора ДЮСШ (Ірпінь) Володимира Тарасова та головного судні змагань Сергія Брюзгіна нагородив володарів Кубку та срібних і бронзових призерів змагань.

Надалі відбувався Кубок Київської області серед 2005-2006 рр.н., володарем якого став РК «ДЮСШ-Ірпінь». Срібним призером змагань став ДЮСШ Бориспіль, бронзовим – київський «Політехнік». Четверте місце посів клавдієвський «Авіатор-Антарес».

Кубком Київщини з регбі-7 серед дорослих команд завершилося регбійне свято на «Чемпіоні». Так Кубок здобули господарі змагань – команда РК «Ірпінь ДЮСШ». На другому місці опинилася «Нацполіція». А чернігівський «Камелот» здобув бронзову нагороду.

sport-koda.org

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського