Новина детально
06 листопада 2018 р.

Роман Коваленко: «Я завжди хочу більшого, кращого і максимального»

Керівник Студентської регбійної ліги Одеси підвів підсумки сезону 2018.

3 листопада вісім команд вузів поборолися одразу за два трофеї з регбі-7: Кубок ОСРЛ і почесний Кубок ім. Л.М. Шелестовича.

«Ось і реалізувалася задумана справа», - почав Роман. «Тепер можна сміливо підвести підсумки як чемпіонату Студліги 2018 року, так і самого Кубка – все досить непогано. Я дуже радий, що в суботу зарядився позитивними емоціями і живою енергією. Для першого, дебютно-піонерського разу – дистанцію пройшли вісім команд. Деякі колективи – від початку і до кінця (за це їм окрема велика подяка), інші – з паузами, окремі – намагалися, але безуспішно, зате їх замінили інші, які виглядали дуже гідно.

На проведення Кубка були витрачені чималі зусилля. З урахуванням сьогоднішніх реалій і стану спорту в нашій державі в цілому, все пройшло на хорошому рівні. Звісно, є що допрацювати в подальшому. Я завжди хочу більшого, кращого і максимального. З власного досвіду можу поставити оцінку 7 із 10. Бачу, до чого потрібно прагнути в майбутньому, скільки помилок і упущень потрібно виправити, а головне – як раціоналізувати нашу спільну справу. Ми зробили багато, але ще більше належить зробити.

Хочеться залучати якомога більше нових студентів, щоб досвідчені хлопці ділилися своїми навичками і пропагували регбі, цікавили новачків, передавали дух і загальну філософію нашої гри, втілюючи її в життя. Багато хлопців підійшли до мене після змагань і сказали «спасибі». Це головний результат! Якщо їм сподобалося, вони отримали задоволення, провели час з користю, значить ми на правильному шляху. Такий олімпійський вид спорту як регбі-7 повинен жити, розвиватися і бути візитною карткою нашої країни».

Переможцем чемпіонату Студліги 2018 року стала команда «КБП» з Одеської національної академії харчових технологій, їй таки вдалося забрати почесний Кубок ім. Л.М. Шелестовича. Головний трофей суботніх матчів – Кубок ОСРЛ 2018 - виграла збірна «Кардинал».

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»