Новина детально
26 вересня 2018 р.

Едуард Маляр: «Ми стали чемпіонами завдяки старанням і характером»

Тренер ТНЕУ розповів, як за три роки виховав чемпіонок України.

23 вересня в Одесі команда Тернопільського національного економічного університету виборола золото першості України з регбі-7 серед команд Вищої ліги, обійшовши фаворитів попередніх етапів - одеську «Анатра».

«Я просто щасливий!», - поділився наставник ТНЕУ.

«Спасибі всім дівчатам, вони у мене все розумничка. Прийшли до мене з нуля і за три роки навчилися грати, а сьогодні зробили мені такий подарунок. Ми стали чемпіонами завдяки старанням і характером. Дякую за підтримку нашого ректора - Андрія Ігоровича Крисоватого. Без допомоги університету ми б не впоралися.

Багато регбісток моєї команди пройшли всі етапи молодіжної збірної України: грали у Франції, Іспанії, Андоррі, Угорщини. Я ними дуже пишаюся. Хочу відзначити Христину Блашків, вона новенька, проте, зуміла занести спробу в кінці вирішального матчу. І хочу побажати якнайшвидшого одужання Оксані Ткач, яка отримала травму і не змогла взяти участь у фінальному турі.

У наших планах утримати перше місце - це навіть набагато складніше, ніж його досягти. Але я думаю, що все вийде, і після зими ТНЕУ стане ще сильніше. Головне, що дівчата щасливі».

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»