Новина детально
08 вересня 2018 р.

«КРЕДО-1963» стартував у Вищій лізі з приголомшливої ​​перемоги

8 вересня на домашньому полі одесити крупно обіграли суперників з Дніпра.

Команди до цього між собою ніколи не грали. «Дніпру» довелося виступати без підказок тренера, який не зміг приїхати на матч.

Обидва тайми «червоні» лідирували і нав'язували супернику свою гру. КРЕДО відкрив рахунок на перших секундах протистояння спробою Дмитра Федишина, яку довершила точна реалізація Миколи Делієргієва. На 3-й хвилині одесити знову занесли за допомогою Іраклія Даушвілі і чітко пробив між стійок воріт суперника.

Роман Кулаківський організував третю спробу одеситів на 18-й хвилині, а Делієргієв знову забив без проблем.

За накриття гравця в раку арбітр Ігор Урайчик дав «Дніпру» шанс набрати очки зі штрафного, але безуспішно.

На 24-й хвилині «КРЕДО-1963» в четвертий раз приземлив м'яч в заліковку суперників. Автором занесення став Михайло Чишко.

Після 28-ї хвилини Дмитро Кірсанов змінив Даушвілі на Клима Заровного, випустивши на поле першу «свіжу кров». Варто зазначити, що до кінця другого тайму з досвідчених гравців на полі залишилися тільки 10-й і 11-й номери - Делієргієв і Чишко.

На 34-й хвилині «кредівці» знову відзначилися спробою Євгена Калиновського, відразу за якою послідував занос від кикера.

Відчувши смак гри, молодь теж почала додавати команді очки. 37 хвилина - спроба 18-річного Микити Мітіна. Б'ючий «червоних» знову був точний у своїй реалізації.

За хвилину до свистка пара Чишко - Делієргієв додала своїй команді ще 7 очок.

На перерву пішли з рахунком 47:0 на користь господарів.

На початку другого тайму у «червоних» була можливість пробити штрафний, але точність підвела одеського б'ючого.

На 57-й хвилині київський арбітр виписав стовпу дніпрян «гірчичник» за вхід в рак збоку, залишивши гостей грати в меншості. Повернувшись на батьківщину після травми Дмитро Муляревич відзначився ефектною спробою хвилиною після. На 63-й хвилині він перетворив свій занос в дубль. Обидві спроби увінчалися реалізаціями від 10-го номера одеситів.

Через чотири хвилини 5 очок в скарбничку КРЕДО додало нове покоління в особі Артема Заровного.

На 71-й хвилині Микола Делієргієв оформив дубль і завершив його своєю ж успішною реалізацією. Через п'ять хвилин наспів зі спробою молодий гравець збірної України Микита Петров, і в десятий раз за матч нога б'ючого КРЕДО точно пробила по воротах.

КРЕДО-1963 (47) 85:0 (0) «Дніпро»

Спроби: Федишин (1), Даушвілі (3), Кулаківський (18), Чишко (24,39), Калиновський (34), Делієргієв (35,71), Мітін (37), Муляревич (58, 63), Заровний А . (67), Петров (76) - немає;

Реалізації: Делієргієв (1,4,18, 25, 37,39,58,64,72,77) - Ні;

Жовті картки: немає - Поплавський (57).

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»