Новина детально
02 вересня 2018 р.

Юніори з Рівного двічі обіграли однолітків з Одеси

1-2 вересня на «Академії Спорту» одеські команди приймали вихованців ДЮСШ-4 з Рівного в рамках другого туру чемпіонату України U16.

«ДЮСШ-4 бере участь в чемпіонаті України вже не перший рік, і нам подобається приїжджати до Одеси», - сказав Андрій Пєтухов, тренер юніорів із Рівного.

Перший тайм одеська команда програла всуху – 0:17, у другому суперники обмінялися спробами. Упевнена перемога гостей 24:5.

ОДЮСШ (Одеса) (0) 5:24 (17) ДЮСШ-4 (Рівне)

«Тут ми зустрічаємося з сильними колективами, з якими боротьба виходить, так би мовити, кістка в кістку. Мої хлопці сьогодні сильно виклалися, але і, мушу зазначити, одесити дуже добре організовані в атаці. Я думаю, що у них все попереду. Результатом своїх підопічних я задоволений, а ось грою - ні.

Увечері ми тренерським штабом проведемо роботу над помилками, є деякі проблеми в захисті, і будемо налаштовуватися на завтрашній матч – нас чекає зустріч з «Анатрою», а це сильна команда і наш давній суперник», - резюмував Пєтухов.

Незважаючи на те, що гості проводили другий матч за два дні – підсумок для одеситів знову невтішний.

Перший тайм одесити програли всуху – 0:19. Після перерви єдину спробу в матчі від «Анатри» заніс Георгій Львов. «Жорик - молодець, добре зорієнтувався, - прокоментував дії свого підопічного Володимир Калинський, - Він взагалі швидко грав, але сутичка не встигала».

Гості сповна скористалися своєю перевагою і поклали за гру дев'ять спроб, приправлених сім'ю успішними реалізаціями.

«Я не очікував, що рахунок вийде таким великим», - сказав Андрій Пєтухов, тренер ДЮСШ-4.

«Анатра» - місцевий фаворит, і ми розраховували на більший опір. Але це – спорт, всяке буває. Наші хлопці фізично краще підготовлені, але і їм є над чим працювати».

Безкомпромісний арбітр Дмитро Кірсанов видалив з поля двох гравців в кінці першого тайму, показавши їм по «гірчичнику». Четвертий номер «Анатра» був покараний за високе захоплення, а другий номер ДЮСШ-4 – за неспортивну поведінку. Пізніше за аналогічне порушення був вилучений і капітан команди з Рівного.

«Анатра» (Одеса) (0) 5:59 (19) ДЮСШ-4 (Рівне)

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»