Новина детально
12 липня 2018 р.

Ігор Жданов: «У нашого регбі великі перспективи»

З успішним виступом на чемпіонаті Європи та виходом до «GRAND PRIX SERIES» національну жіночу збірну України з регбі-7 привітав Міністр молоді та спорту Ігор Жданов:

«Щиро вітаю з визначним успіхом наших дівчат, увесь тренерський штаб збірної, Федерацію регбі України. Мені було дуже приємно бути разом з вами в Дніпрі на відкритті змагань і вболівати за вас! У нашого регбі великі перспективи.

Ми продовжуємо робити все можливе, щоб повертати в Україну міжнародні змагання європейського та світового рівня, проводити їх на високому організаційному та безпековому рівні. Це один з моїх пріоритетів на посаді міністра. Так формуємо позитивний імідж України в світі.»

Відзначимо, що за результатами жіночої континентальної першості з регбі-7 збірна України виборола срібні нагороди та пробилася до найвищого дивізіону - «GRAND PRIX SERIES».

dsmsu.gov.ua

 
21 червня 2024 г.
Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!

Відео галерея до новини «Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!».

30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

 
ВЕТЕРАНИ УКРАЇНСЬКОГО РЕГБІ ЗІГРАЛИ МАТЧ ПАМ’ЯТІ ЛЕОНІДА ШЕЛЕСТОВИЧА В ОДЕСІ