Новина детально
05 квітня 2018 р.

Наставник «Білих Ангелів» високо оцінила тренування ОСЛР

Регбійний суддя, гравець жіночої національної збірної України, тренер жіночої команди «White Angels» Ольга Суркова розповіла про перебування зі своїми підопічними на заняттях Студентської ліги в Одесі.

«3 квітня ми з дівчатками з «Білих Ангелів» побували на відкритому тренуванні в гостях хлопців зі Студентської ліги. Було приємно спостерігати за їх командними діями і дружньою атмосферою.

Ми з ними здорово побігали і навіть пограли міксами, дівчатам було цікаво битися зі студентами і поділитися своїм, поки невеликим, досвідом. Хочу відзначити важливий момент: під час тренування хлопці постійно цікавилися своїми порушеннями у відкритій грі, намагалися критично ставитися до того, що роблять.

З таким бажанням і правильним сприйняттям критики вони далеко підуть. Не здивуюся, якщо в майбутньому зустріну когось із них в національних збірних».

Проект відкритих тренувань був запущений Одеської студентської лігою регбі 6 березня 2018 року. Найближчі заняття відбудуться 5, 10, 12, 17 квітня. Початок о 16.30.

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського