Новина детально
01 жовтня 2016 р.

Чемпіонат України з регбі серед юнаків - 2003-04 - 2 тур - (Ірпінь, Київська обасть)

30 вересня на стадіоні "Чемпіон" в Ірпені стартував другий тур змагань чемпіонату України по регбі серед юнаків - 2003-04 років участь у якому беруть 8 регбійних команд,  - три колективи з Одеси "ОДЮСШ", "Анатра", "Лідерс", а також збірна команда Хмельницької області, "ОДЮСШ" зі Львова, "ДЮСШ - 2 -ФТЛ" (Івано-Франківськ), столична команда "Київ-Дарниця " і господарі змагань, - команда" ДЮСШ "з міста Ірпеня.

Змагання розпочалися з офіційного відкриття чемпіонату України. З привітальними словами  до учасників змагань виступили заступник очільника Ірпеня - Дмитро Христюк та директор Ірпінської ДЮСШ, - Володимир Тарасов. Відео офіційного відкриття змагань дивіться тут:  https://www.youtube.com/watch?v=VYjcVxUk1vQ&feature=youtu.be 

Слід відзнасчити, що матчі чемпіонату України проходять на чудовому газоні, нового Ірпінського стадіону "Чемпіон", який нещодавно було відкрито.

Сьогодні проходить заключні матчі другого дня змагань і за годину вже будуть відомі команди переможниці, про які ми повідомимо згодом. А поки ми пропонуємо результати зіграних матчів та наш фоторепортаж з цих змагань

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»