Новина детально
27 серпня 2016 р.

Урочисті проводи національної збірної на VI літні Паралімпійські ігри у Києві

З 7 по 18 вересня у Ріо-де-Жанейро 172 українських спортсменів будуть відстоювати честь Батьківщини в 15-ти видах спорту.

Урочистості відкрив короткий фільм про підготовку до Паралімпіади, після закінчення якого гучними радісними оваціями і щирими "тихими оплесками" вітали глядачі винуватців торжества - спортсменів-паралімпійців.

Серед уболівальників, які прийшли побажати спортсменам успіхів і перемог в майбутніх стартах на головних Іграх чотириріччя, - чиновники, народні депутати і дипломати, громадські організації, які об'єднують людей з особливими потребами та ветерани АТО, рідні та близькі спортсменів, кияни та гості столиці.

Як зазначила ведуча свята, в цей день підтримати спортсменів прийшло в кілька разів більше вболівальників, ніж в минулі роки. На цьому наголосив і президент Національного комітету спорту інвалідів України Валерій Сушкевич.

- Найпершою, найголовнішою умовою, щоб людина могла перемагати, особливо людина, яка має ознаки інвалідності, є віра в неї, віра в її можливості, - зазначив глава Національного комітету спорту інвалідів України.

Тому, вболіваємо за наших співвітчизників на XV літніх Паралімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро. Це неодмінно додасть їм сил для досягнень і перемог.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»